Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

VIP vélemény

2011. április 19. - riczup

Április 15-ére (péntek) Kecskemét Megyei Jogú Város vezetése megálmodta a VIP Napot. Ez nem más, mint a Városi Ifjúsági Párbeszéd Napja.

A Városháza díszterme megtelt diákokkal, helyi ifjúsági szervezetek képviselőivel. Már a regisztrációkor furcsa volt, hogy nem kértek pl. e-mail címeket a megjelentektől. Elfelejtették? Vagy inkább tudták, hogy ki jön? Ez is, az is benne lehetett.

A szervezéstől nem voltam elragadtatva. A jelenlévő fiatalokat inkább Orbán fizetett statisztáihoz tudnám hasonlítani. Más különben tanítási idő alatt hogyan jöhettek volna el?

Az előadások, beszédek igen hosszúra sikerültek. Ha a fiataloknak szóltak, akkor nagy nulla kétszer áthúzva. Ha viszont a felnőtteknek, az oktatóknak, akkor miért nem ők ültek bent?

Ez az egész szerintem arra volt jó, hogy az ifjúságért felelős alpolgármester asszony (ezt a posztot az önkormányzati választások után a helyi Fidelitas vezetőjének hozták létre) is reklámfelületet kapjon. Megkapta. És a fiatalok is. Egytől egyig aludtak, unatkoztak vagy éppen egymással beszélgettek. Mi is megkaptuk. Elhangzottak a nagy szavak, megígértek mindenkinek mindent.

Mikor lesz ebből valami? Majd a választások előtt – talán.

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr332839817

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása