Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

Hallasd a hangod IV.

2010. szeptember 07. - Societas Kecskemét

2010.10.01. (péntek)
Club Passion (Kecskemét, Izsáki út 2.)
HALLASD A HANGOD IV.

 

Király József polgármesterjelölt és a Kecskeméti Societas nagyszabású bulival vár Benneteket október elsején a Club Passion-ben! Az est sztárja DJ Neoteric, aki Kanadából látogat el hozzánk. DJ Neoteric már körbeutazta a fél világot, Amerika legnagyobb klubjaiban lépett fel első számú előadóként, most pedig először Európában csak nálunk lesz hallható!

Fellépők:

DJ Neoteric (Smoke & Mirrors / Dubsided / Vancouver-Canada) www.myspace.com/djneoteric
www.djneoteric.com

Matthew Steiner

Beyond Deep

A bulira előregisztráció szükséges, melyet vagy a Facebookon, vagy a hallasdkecskemet@gmail.com emailre várunk - név, cím, telefonszám megadásával. A BELÉPÉS INGYENES, de limitáljuk 500 főnél, ezért kérjük, hogy ne felejtsd el az előregisztrációt!

Belépés csak 18 éven felülieknek. A rendezvényen készült fotókat a rendezőség saját céljaira felhasználhatja. A regisztrációval együtt hozzájárul, hogy a megadott címeken politikai tartalmú tájékoztató anyagokat fogad. A belépés jogát a rendezőség fenntartja.

http://www.kiralyjozsef.hu/
http://hallasdahangod.blog.hu/
http://societaskecskemet.blog.hu/

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr532277838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása