Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

Legyen étel a kormány szemetéből!

2011. május 16. - Societas Kecskemét

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom üdvözli és tevékenyen segíti a vegyipari érdekvédelem felhívására indult akciót, amely során a kormány szociális kérdőíveit összegyűjtik, újrahasznosítják, és a befolyt összeget a Minden Gyerek Lakjon Jól Alapítványnak ajánlják fel.

Mi, baloldali fiatalok felszólítjuk a pazarló Fidesz-kormányt, hogy mindenféle látszat-konzultációs kérdőív és a gyalázatos alkotmány postázgatása helyett törődjön végre a rászorulók, idősek és fiatalok problémáival. Nincs szükség kérdőívre, hogy megismerjék azt a nyomort és kilátástalanságot, melyet ők idéztek elő nyugdíjas- és szegényellenes politikájukkal. A problémák felismeréséhez elég letekerni luxusautóik ablakait, sőt, olcsóbb is.

Kinyilvánítjuk, hogy minden kérdőív, amelyet a regnáló hatalom gyártat le és postáz ki a magyar adófizetők milliárdjait elpazarolva, az szemét. A szemetet pedig újra kell hasznosítani, a befolyt összegből pedig valódi segítséget nyújtani – ebben az esetben épp az éhező gyermekeknek.

A Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom a következő hetekben vidéken a helyi MSZP irodákban, Budapesten az MSZP Jókai utca 6. szám alatti székházában és kitelepüléseken gyűjti a kérdőíveket.

Sass Szabolcs
elnök
Societas – Baloldali Ifjúsági Mozgalom

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr242907756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása