Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

Nekünk kell a Kecskeméti Főiskola!

2011. május 10. - Societas Kecskemét

A mai sajtótájékoztatónk célja, hogy nemtetszésünket fejezzük ki az oktatási államtitkárság felsőoktatási intézményekkel kapcsolatos elképzelései ellen.

 
Én személy szerint támogatnám azt, hogy a hallgatói létszámot csökkentsék. De csak úgy, hogy a jelenlegi forrásokat nem veszik el. Ezáltal az oktatás, a képzés színvonala nőhet, és kisebb eséllyel fordulna elő például az, hogy diplomás emberek nem tudják leírni helyesen a betöltött pozíciójukat – lásd Schmitt Pál.
 
A Kecskeméti Főiskola 2000. január 1-én jött létre – teljesen logikusan – a három kar összevonásával. Idetelepült a Mercedes, melynek köszönhetően tovább fejlesztették a Főiskolát.
 
Nem vagyok egyedül. Rajtam kívül még több százan, több ezren kaptak olyan diplomát, melyben a Kecskeméti Főiskola név szerepel. Rengeteg tudást szereztünk eme falak között, melyeket azóta is tudok/tudunk használni.
 
Hogy Mesterházy Attila szavaival éljek: Mi kecskeméti szocialisták nem hagyjuk, hogy a Kecskeméti Főiskola, városunk, régiónk kiemelkedő oktatási intézménye megszűnjön vagy akár csak függetlenségét elveszítse!
 
Riczu Péter
Societas Kecskeméti Szervezetének alelnöke

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr672892949

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása