Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

Karácsonyi ruhagyűjtés rászoruló gyerekeknek és fiataloknak

2010. november 23. - Societas Kecskemét

Lassan a karácsonyi készülődés kezdetét veszi, ezért a Societas úgy gondolta, hogy a gyerekek és a fiatal rászorulók számára egy ruha -és játékgyűjtést szervez.

Segítenél? Hozd el december 10.-ig megunt, de még jó állapotban lévő ruháidat (ez lehet: kabát, cipő, pulcsi, farmer, egyéb) , vagy esetleg könyvet, régi már nem használt játékaidat és mi eljuttatjuk azoknak a gyerekeknek és fiataloknak, akiknek ezáltal szebbé tehetjük az ünnepet.

Hova hozhatod? December 7.-én, 8.-án és 9.-én várunk téged 15-17 óráig a főtéren felállított sátrunknál ahol egy pohár forró teára a vendégünk vagy. Ha tudsz szólj erről a barátaidnak is. (A közterület foglalás miatt a helyszín még változhat, de a felajánlásokat addig is szívesen vesszük.)

Mi szeretnénk segíteni, te benne vagy? Ha kérdésed van, fordulj bizalommal Lossó Aidához a +3670/978-44-71-es számon, vagy írj a societaskecskemet@gmail.com e-mail címre.

Facebook eseményre itt tudsz jelentkezni.

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr712468100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása