Societas Kecskemét

Societas Kecskemét

A továbbtanulásról tartottunk előadást

2012. január 10. - Societas Kecskemét

A Societas Kecskeméti Szervezete az idei évet érettségi és felsőfokú jelentkezés (jogok, kötelezettségek, lehetőségek) című előadásával nyitotta meg. Az előadást Magos András, a Katedra Középiskola vezető tanára, érettségi elnök tartotta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tanár úr ismertette az érettségi fajtáit: rendes, előrehozott, javító, pótló, ismétlő, szintemelő, kiegészítő. Elmondta, hogy az érettségire történő jelentkezést február 15-ig tehetik meg a diákok, valamint a megszerzett érettségi bizonyítvány a későbbiekben csak személyi igazolvánnyal érvényes, ezért jelentkezéskor körültekintően figyeljünk adataink pontosságára.
 
Tanár úr felhívta a figyelmet arra is, hogy a vizsgák előtt fél órával kötelező megjelenni. Hogy miért fontos ez? Ha Hoffmann Rózsa oktatási államtitkár asszony éppen a te iskolád szemelné ki magának ellenőrzés céljából, láthassa azt, hogy a diákok rendben várják a vizsgák kezdetét.
 
Köszönjük Tanár úrnak a színvonalas előadást! 

A bejegyzés trackback címe:

https://societaskecskemet.blog.hu/api/trackback/id/tr743534125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása